Logo
Plezier in het leren van een taal!

Over ons

Welkom bij AULA Taleninstituut Nijmegen

AULA Taleninstituut Nijmegen is in januari 2008 opgericht door Ivonne Lanza de Smolders, afgestudeerd docent Spaans met meer dan 18 jaar ervaring in het verzorgen van lessen Spaans.

AULA is een Taleninstituut dat gespecialiseerd is in de Spaanse taal en Latijns-Amerikaanse cultuur. 

Wij verzorgen online cursussen voor bedrijven en individuele lessen op maat voor volwassenen. De lessen worden uiteraard verzorgd door gekwalificeerde en native speaking docenten.

Wat zeggen onze cursisten

Een greep uit de berichten die we van onze cursisten mochten ontvangen…

“AULA heeft me Spaans geleerd en nu adviseer ik een paar keer per jaar een onderneming in Latijns-Amerika. Salut.”

W. van de Ven

KUBUS.nl

“Ik krijg al een aantal jaar les van Yvonne en ben een hoop verbeterd in de tussentijd. Ze geeft op een fijne manier les en gaat mee op mijn tempo, daarnaast is ze flexibel qua tijden en als je een keertje niet kan helpt ze zoeken naar een oplossing om de les in te kunnen halen. Als je je Spaans wilt verbeteren, is Yvonne zeker een lerares die je hierbij gaat helpen!”

Pepijn Hollander

“Een seizoen lessen Spaans gevolgd, met veel plezier. Ivonne is enthousiast en vakkundig. De lessen leuk, leerzaam, gezellig.”

Jasmin Kalkman

“Ivonne geeft op een prettige en aanschouwelijke manier les. Haar betrokkenheid is groot. Dit zijn redenen waardoor ik word gestimuleerd en al jaren haar lessen volg.”

Willy Howard