Over ons

Welkom bij AULA Taleninstituut Nijmegen

AULA Taleninstituut Nijmegen is in januari 2008 opgericht door Ivonne Lanza de Smolders, afgestudeerd docent Spaans met meer dan 18 jaar ervaring in het verzorgen van lessen Spaans.

AULA is een Taleninstituut dat gespecialiseerd is in de Spaanse taal en Latijns-Amerikaanse cultuur. Maar AULA biedt ook lessen aan in het Portugees en Italiaans.

Wij verzorgen cursussen voor bedrijvengroepslessen en individuele lessen op maat voor volwassenen en kinderen. Wij werken met groepen van minimaal 5 en maximaal 8 cursisten. De lessen worden uiteraard verzorgd door gekwalificeerde en native speaking docenten.

Taalcursus

Wat zeggen onze cursisten

Een greep uit de berichten die we van onze cursisten mochten ontvangen…

“AULA heeft me Spaans geleerd en nu adviseer ik een paar keer per jaar een onderneming in Latijns-Amerika. Salut.”

W. van de Ven

KUBUS.nl

“Dankzij AULA hebben wij gratis de mogelijkheid gekregen om 2 weken Spaans te studeren in Valladolid! (het verblijf moet natuurlijk wel betaald worden). Wat een fantastische stad! Na anderhalve week voelden we ons al helemaal thuis.”

Inge Rosens

“Ik heb de cursus Spaans als erg prettig ervaren. We waren met een kleine club mensen en er werd goed gehamerd op de gespreksvaardigheid. Maar zonder dat er druk op je komt te staan. Leuk dus om naast je werk te doen!”

Mieke Selten

“Ivonne geeft op een prettige en aanschouwelijke manier les. Haar betrokkenheid is groot. Dit zijn redenen waardoor ik word gestimuleerd en al jaren haar lessen volg.”

Willy Howard